1. Sezon - 2. Bölüm (The Kingsroad) "GAME OF THRONES İZLE"

TAHT OYUNLARI İZLE ( 1. Sezon- 2. Bölüm )


The Kingsroad, ABD'de yayınlanan Game Of Thrones dizisinin ilk sezon ikinci bölümüdür. Bu bölümde Bran Stark surdan düştükten sonra kurtalıyor ancak kendine gelemiyor ve bilinçsiz bir şekilde yatıyor. Lord Stark kralın eli olmayı kabul ediyor ve kralla birlikte krallık topraklarına hareket ediyorlar.

Game of thrones izle

Öte yandan Cersei Lannister (kraliçe) ve Jamie Lannister arasında yaşanan cinsel ilişkiyi gören komadaki Bran Stark'ı öldürmek için Kışyarına kralik katil gönderiyorlar. Katil Bran Stark'ın yanına geldiğinde annesi Catelyn Stark'da orada oluyor ve besledikleri ulukurtun katili öldürmesiyle saldırıdan kurtuluyorlar.

Kiralık katilin taşıdığı soylu kılıç sayesinde katilin krallıktan gönderildiği anlaşılıyor ve Catelyn Stark durumu öğrenmek için ulağıyla beraber Kral Yoluna doğru hareket ediyor.

Son sahnelere doğru Demir Taht'ın varisi Joffrey bir göl kenarında Arya Stark'la oynayan fırıncının çocuğunu öldürmeye çalışır. Olaya müdahale eden Arya Stark Joffrey ile dövüşür ve beslediği ulukurt kral varisine saldırır ve onu kolundan yaralar. Kraliçe Lord Stark'a ulukurtu öldürmesi emrini verir ve ulukurt idam edilir.

Dipnot: Bölümün açılmıyor ise yorum bırakırsanız link yenilenecektir.

Game Of Thrones izle ailesi olarak keyifli seyirler dileriz.

Game Of Thrones 1 Sezon Trailer


Yorumlar