1. Sezon - 1. Bölüm (Winter Is Coming) "GAME OF THRONES İZLE"

TAHT OYUNLARI İZLE ( 1. Sezon- 1. Bölüm )


Winter is coming, ABD'de yayınlanan Game Of Thrones dizisinin birinci sezon ilk bölümüdür. Bu bölümde bir grup gece nöbetçisi karşılaştıkları katliamı incelemek için kontrol ettikleri bir bölgede ak gezenlerin saldırısına uğruyor. Gruptan bir kişi saldırıdan kaçıyor ve yolda Kışyarı muhafızlarına yakalanıyor. Gece nöbetçilerinin firar etmesinin hükmü idam olduğu için Lord Eddard Stark tarafından idam ediliyor. Ayrıca yolda ölü geyik ve Sur'un Güneyinde daha önce görülmemiş bir ulukurt cesediyle karşılaşıyorlar.

Game of thrones izle

Lord Stark ve çocukları muhafız idam edildikten sonra köylerine dönerken yolda Sur'un Güneyinde görülmeyen ulukurt yavrularıyla karşılaşıyor. Stark kardeşler 6 tane ulukurtu beslemek için kendine alıyor.

İlerleyen sahnelerde Lord Startk'ın eski dostu Demir Taht'ın Kralı, Stark'a kralın eli olma teklifi etmek için Kışyarıyı ziyarete geliyor.

Öte yandan Daenerys Targaryen 'ın abisi, kendisine silahlı ordu vaad eden Khal Drogo 'ya kız kadeşini veriyor ve Khall Drago ile khaleesi evleniyor.

Son sahnelerde ise Brad Stark Kışyarının suruna tırmandığında kraliçeyle erkek kardeşini sevişirken görüyor ve onu öldürmeye çalışan kraliçenin kardeşi Jaime Lannister Brad'ı surdan aşağı atıyor.

Dipnot: Bölümün açılmıyor ise yorumdan bildirmeniz durumunda link yenilenecektir.

Game Of Thrones İzle ailesi iyi seyirler diler...

Game Of Thrones 1 Sezon Trailer


Yorumlar

  1. Game of thrones çok güzel bir dizi gerçekten hayranlıkla takip ediyorum. Bölümlerini zaten birçok kez izlemiş olmama rağmen halen daha baştan baştan izleyesim var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder